perjantai 14. kesäkuuta 2013

Varusteet ja Ruusukkeet!

Täytyy sanoa että sivuilla surffailu on joskus todella super kannattavaa! Tänäänkin suffailin muilla schleich- ja virtuaalitalleilla ja löysin ihan sairaan hyvän virtuaalikaupan, Mestyn Varusteen! Sieltä olen nyt sitten bongailut kaikki varusteet ja kaiken mahdollisen hepoille! Sama ylläpitäjä on myös Mestyn Ruusukkeella, joka sponsoroi kaikki kisamme! Mahtavaa eikö?! :D Ehdotan tosiaan vierailemaan sivuilla! Linkki löytyy Esittelystä ja tuosta sivupalkistakin!

Niin ja sitä vielä, että muistakaahan ilmoittautua tunneille ja kisoihinkin! ;-)

Ainiin unohdinkin sanoa että kaikki maksut jotka olen merkinnyt sk:ksi on oikeasti v€, eli virtuaali euro, mutta kun en juuri tuolla hetkellä ole muistanut miten se merkitään niin laitoin lyhenteen sk joka siis on Schleich Kolikko. Ja en nyt jaksa ruveta vaihtamaan joka ikistä kohtaa niin ajattelin vain ilmoittaa sen näin postaukseen-> Paljon helpompaa! Mutta että niin! ;DD

Aivan ja RS:lle aukeaa varmaan pian virtuaali varuste kauppa! Se tulee erikseen eri sivulle, mutta pitäjänä toimitaan silti me Hennan kanssa.

Dominosta maskotti?
Olette äänestäneet Dominoa Parhaaksi/ihanimmaksi hevoseksi! Mutta tarkoittaako tämä sitä, että Rohkimon täytyy siirtyä maskotin paikalta ex-maskotiksi, ja päästää Domino valtaamaan tuo kyseinen ykköspaikka??  No se on teistä kiinni!Käykää vastaamassa "Maskotti"-kyselyyn pikaisesti ja pian meillä saattaa olla uusi maskotti ;D Mutta hei!! Muistakaa myös Ropsu! Sehän sai myös ääniä kyselyssä!

Niin ja mennään Mitin Tallille elokisoihin!

Toivottavasti uusista uudistuksista on enemmän iloa kuin haittaa! ;D
-Nina-