maanantai 17. kesäkuuta 2013

UUSI MASKOTTI!

Maskotti -kysely on nyt päättynyt! Ja kävipäs kummasti että ROPSU sai eniten ääniä!! Mahtavaa! Meillä on uusi maskotti! Mutta on Rohkimo vielä ihan samassa asemassa kuin Ropsukin, muttei vaan saa kuvaansa etusivulle ;D Niin ja kerrottiinkos me jo että Rohkimo on RS:n vuoden hevonen!? Upea poika!

Uusia kuvia on varmaan piakkoin tulossa, ja uusi hevonen on ihan pian täällä! Niin ja luultavasti se nyt on sitten se Friisiläis orii, Breaking Dawn! Onse upea! ;D Pian lisätään se hevosiin ja varmaan vähän sen jälkeen se tulee tunneillekin, kunhan nyt joku vapaaehtoinen suostuu ekaksi koettamaan sitä ;) Mutta aikamoinen hulivili se onkin! No eivaan, on se mukava hevonen! Tykkäätte varmasti!!

-Nina & Henna-

Kilpailu tulokset ja hoitajista!

Tulokset on nyt kaikkien nähtävillä Tulokset!! -osiossa! Käykää katselemassa joskos oma nimi löytyisi sieltä! :D

Hoitajien kaapit on nyt avoinna kaikille, voitte sieltä vähän käydä katselemassa että minkäslaista porukkaa heposiamme hoitaakaan. Niin ja voihan sitä ithsekin aina ruveta hoitajaksi, vai mitä? Nyt on valtava määrä hevosia vapaana hoitajaa etsimässä! Muistakaas että kun rupeat jonkun hepan hoitajaksi, sinulla on lupa kisata sillä kaikissa kisoissa joihin nyt satut silmäsi pistämään. Kisojen ei tarvitse olla RS:n kisoja! Eiköhän siis kannata ruveta etsimään omaa hoitoponia tai hepoa! ;D Hoitaja pyynnöt tänne viekkuun!

Etsikäähän oma hoitsu! ;D
-Nina-